Efterfest pе BarBQ den 1/12
Skrivet av Festivalgeneralen   

Trodde ni att det var slut med sköna gröna grejer? Inte då. Har man haft en förfest och en fest måste man ju givetvis ha en efterfest också. Den kommer att äga rum på restaurang BarBQ på Kungsgatan i Linköping lördagen den 1/12.

Banden som spelar är:
John Stridh - sista spelningen på ett bra tag, för Phalén kommer sedan att vara bortrest hela våren.
Aguson - kommer som vanligt ge järnet på scenen
Bettlare & Lösfolk - kommer presentera en massa helt nytt material
Håkan Maas Trio - ny sättning, nytt språk, nya låtar

Konferencier:
Gula Gubben - behöver vi säga mer?

Biljetter finns att köpa hos banden, i Greboaffären och på Musikbörsen i inköping. Dom kostar 100 kr och kommer man innan klockan 22 så ingår en öl  priset. Resten av kvällen gäller ordinarie ölpris: 35 kr för stor stark.


OBS! Antalet biljetter är begränsat till endast 170 stycken. Säljer förköpet lut kommer man INTE kunna att betala inträde vid dörren. Så det gäller att vara snabb med att köpa förköp.

 
Dags fцr Skцna Grцna Grebo 2007
Skrivet av Festivalgeneralen   

Den 25/8 äger den fjärde upplagan av Grebos egna vispopfestival rum. Platsen är som vanligt Klockaregården i Grebo och vi vågar utlova att det även i år kommer att bli en trevlig tillställning.

Förfesten ägde rum i Cloetta Center i maj och hette "Sköna Gröna Cloetta" och blev en hejdundrande succé. Utsålt och bra band på scenen, ni minns väl höjdargigen med Aguson, John Stridh och Ludvig and the gossarna? Busted, Per
Kardell, La Fleur Fatale, Zeijlon och Torbjörn (& Nykomlingarna) uppträdde också.

Men nu är det dags för den riktiga festivalen och bland årets bokningar hittas idel intressanta namn. Johan Rothstein (från Toms Tivoli) gör ett exklusivt uppträdande, Carolina Carlbom (från The Pusjkins) kör solo, Gula Gubben, kultpersonen från landets rockfestivaler, dyker upp och Ted Gärestad-stipendiaten Det är kärlek kommer och lirar. För att bara nämna några av årets artister.
De övriga får ni kolla in själva. Vi ses i Grebo den 25/8!
Klicka här för större bild